Aanbod

Aanbod-kleinMesys Industrial Air Systems BV ontwerpt, levert en installeert turnkey-installaties met werkingsgarantie. Het gaat daarbij in het bijzonder om installaties voor de volledige bulk/stortgoedverwerkende industrie. Denk aan bedrijven die werken met materialen als tabak, steenkool, glaswol, kunststof, klei, zand en afval.

OplossingsgerichtOplossingsgericht-klein

Mesys leeft van lucht, schone lucht. Maar lucht is lastige materie. Vervuilde lucht is zelfs een crime. Of het nu stof, geuren of gassen betreft, de wetgever verplicht bedrijven minimaal te voldoen aan de grens- en emissiewaarden in hun productieproces. Mesys geeft zijn opdrachtgevers de garantie dat de luchtkwaliteit op de werkplek aan alle regels voldoet, net als de lucht die via de schoorsteen verdwijnt. Door onze jarenlange expertise kennen wij de uitdagingen waar bedrijven zich continu voor gesteld zien en leveren wij oplossingen waarmee zij nu en in de toekomst voldoen aan de strenge wet- en regelgeving.

Duurzaam

Duurzaam-kleinMesys levert duurzame oplossingen in luchttechniek. Maar bovenal verkoopt Mesys resultaat. Bedrijven zijn verplicht binnen de geldende emissienorm te produceren, wij garanderen dat zij met onze systemen aan de normen kunnen voldoen. Mesys gaat dan ook veel verder dan louter het leveren van filtercomponenten of complete installaties. Het productieproces van de opdrachtgever vormt het beginpunt van onze dienstverlening.

Duurzame oplossingen zijn namelijk vaak ook te vinden in de wijze waarop het machinepark van de klant functioneert. Vanaf de eerste onafhankelijke meting tot en met een oplossing op maat, biedt Mesys advies, engineering, fabricage, montage en service onder één dak.

Toekomstbestendig

Mesys is een onafhankelijke en merkongebonden leverancier die werkt volgens heldere richtlijnen. We zijn VCA-** gecertificeerd en hebben onze blik altijd gericht op de toekomst. Want een oplossing nu, moet jarenlang renderen. We kiezen dan ook bewust voor kwalitatief hoogwaardige componenten en bouwen onderhoudsvriendelijke concepten. Daarbij letten we sterk op de kosten voor, tijdens en na de levering. En luisteren we goed naar de wensen van de medewerkers van de opdrachtgever die uiteindelijk moeten werken met onze oplossingen. Bij het ontwerp van een Mesys systeem staat de mens centraal. Alleen zo kunnen we bedrijvendaadwerkelijk oplossingsgericht, duurzaam en toekomstbestendig van dienst zijn op het gebied van luchttechniek.