De beste centrale stofafzuiging

Met een centrale stofafzuiging houdt u emissies laag en zorgt het voor zo optimaal mogelijke werkomstandigheden. Vaak is een centrale stofafzuiging maatwerk die precies bij uw bedrijf en de afgesproken grenswaarden past. Mesys helpt u graag met het verzorgen van deze systemen, van ontwerp tot bouw en installatie.

Mesys ontwerpt en bouwt uw centrale stofafzuiging

  • 24/7 bereikbaar
  • Hoge kwaliteit producten
  • Professioneel
  • Jarenlange ervaring
  • Goed opgeleide specialisten
  • Tweedehands en/of gebruikte filters en ventilatoren

Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in een centrale stofafzuiging. Dat kan via het contactformulier.

Altijd de juiste kwaliteit

Dankzij het gebruik van professionele medewerkers en hoge kwaliteit producten, kan Mesys voor u de ideale centrale stofafzuiging verzorgen. Wij garanderen bovendien dat u met ons maatwerk zult voldoen aan gestelde waarden in de milieuvergunning. Ook kunnen wij u een of meerdere malen per jaar helpen met een inspectie van uw systemen.

Voor ontstoffings- en filtertechniek

Mesys werkt al jaren als specialist in het verzorgen van centrale stofafzuiging, het reinigen van lucht en pneumatisch transport. Hiervoor kunnen wij garanties geven voor emissies binnen en buiten het gebouw. Hierbij speelt onze kennis van luchttransport en het gedrag van deeltjes in de lucht een cruciale rol.

Verschillende luchttechnieken

Bij ons kunt u terecht voor afzuig installatie. Wij garanderen een optimale luchtkwaliteit met een op maat gebouwd systeem. Hierbij kunt u erop rekenen dat de afgesproken grenswaarden nooit worden overschreden. Dit zorgt voor een veilige werkomgeving en voorkomt boetes. U kunt bij ons terecht voor de volgende afzuig installaties:

Cycloon stofafzuiging

Cycloon stofafzuiging zorgt er als voorafscheider voor dat het stof opgezogen wordt voordat het stof in de stofzuiger van de machine kan komen. Hierdoor worden de filters van de machines minder belast. Op deze manier wordt de zuigkracht van uw machines behouden. Tijdens industriële processen kan het handig zijn om ongewenste deeltjes uit de luchtstroom te verwijderen met behulp van cycloon stofafzuiging.

Natwassers

Een natwasser is een systeem dat verontreinigde lucht bevochtigd, waardoor stofdeeltjes aan waterdruppeltjes gebonden worden. Door centrifugale kracht wordt het water met stof afgescheiden van de lucht. De schone lucht wordt afgevoerd terwijl de stofdeeltjes bezinken en zich onderin het filtersysteem verzamelen. Het ingedikte slib is eenvoudig volautomatisch periodiek of continue te verwijderen. Natwassers kennen de volgende voordelen: ruim inzetbaar, onderhoudsvrij, constante zuigkracht, hoge werkingsgraad, buitenopstelling mogelijk en grote capaciteit bij compacte bouw.

Maak nu een afspraak

Wij helpen u graag met het maken van een afspraak voor centrale stofafzuiging binnen uw bedrijf. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Bel direct naar +31 316 248744 of stuur een e-mail naar info@mesys.nl. U kunt ook het formulier op de contactpagina gebruiken.