De beste centrale stofafzuiging

Mesys ontwerpt en bouwt uw centrale stofafzuiging

Met een centrale stofafzuiging houdt u emissies laag en zorgt het voor zo optimaal mogelijke werkomstandigheden. Vaak is een centrale stofafzuiging maatwerk die precies bij uw bedrijf en de afgesproken grenswaarden past. Mesys helpt u graag met het verzorgen van deze systemen, van ontwerp tot bouw en installatie.

Altijd de juiste kwaliteit

Dankzij het gebruik van professionele medewerkers en hoge kwaliteit producten, kan Mesys voor u de ideale centrale stofafzuiging verzorgen. Wij garanderen bovendien dat u met ons maatwerk zult voldoen aan gestelde waarden in de milieuvergunning. Ook kunnen wij u een of meerdere malen per jaar helpen met een inspectie van uw systemen.

Voor ontstoffings- en filtertechniek

Mesys werkt al jaren als specialist in het verzorgen van centrale stofafzuiging, het reinigen van lucht en pneumatisch transport. Hiervoor kunnen wij garanties geven voor emissies binnen en buiten het gebouw. Hierbij speelt onze kennis van luchttransport en het gedrag van deeltjes in de lucht een cruciale rol.

Maak nu een afspraak

Wij helpen u graag met het maken van een afspraak als u contact met ons opneemt. Bel direct naar +31 316 248744 of stuur een e-mail naar info@mesys.nl. U kunt ook het formulier op de contactpagina gebruiken.