Mesys helpt u met uw industriële afzuiging

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor de juiste industriële afzuiging? U kunt dan terecht bij Mesys, een ontstoffings- en filtertechniekspecialist. Wij verzorgen een industriële afzuiginstallatie voor uw bedrijf. U heeft immers een op maat gemaakt systeem nodig om de stof, rook en nevel stoffen afkomstig van uw machines af te zuigen.

Wilt u meer weten over wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van een industrieel stofzuigsysteem? Neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Industriële afzuiging van hoge kwaliteit

  • 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar
  • Op maat gemaakte industriële afzuiging
  • Producten van hoge kwaliteit
  • Professionele specialisten met jarenlange ervaring
  • Tweedehands en/of gebruikte stoffilters, droogfilters en ventilatoren

Ontwerpen, bouwen en installeren

Uw bedrijf is uniek in de emissies en de plaatsing van de industriële afzuiging. Wat allemaal invloed heeft op de effectiviteit ervan. Mesys kan u helpen met het ontwerpen, bouwen en installeren van de industriële afzuiginstallatie. Dankzij de afzuiging gaan uw machines langer mee en voldoet uw bedrijf aan de wet- en regelgeving grens en emissiewaarden in hun productieproces.

 

Nieuwe op maat gemaakte industriële afzuiginstallatie

De industriële afzuiging van Mesys wordt gebouwd door onze ervaren professionals. Doordat zij al jarenlang ervaring hebben in dit vak en goed opgeleid zijn, kunnen ze u perfect van dienst zijn op het gebied van industriële afzuiginstallatie. Bovendien zijn wij al jaren specialist in het gebruik van de ontstoffings- en filtertechniek.

Industriële afzuiging

Regelmatige controle

Wij hebben dan ook uitgebreide kennis van luchttransport en het gedrag van deeltjes in de lucht. Nadat de op maat gemaakte industriële afzuiging door ons ontworpen en geplaatst is, komen wij de afzuiging met enige regelmaat controleren. Zodoende kan de effectiviteit en de veiligheid van de installatie gegarandeerd blijven.

 

 

 

Afzuiging van chemische dampen

Onze producten zijn geschikt voor de afzuiging van chemische dampen. Dus wij filteren en transporteren stoffen en stofdeeltjes uit lucht en chemische dampen en gassen. Onze afzuiginstallaties zijn voor vele soorten stof en reststoffen inzetbaar. Door de toegepaste materialen zijn de afzuiginstallaties onderhoudsarm en hebben de afzuigsystemen een lange levensduur.

 

Hoe werkt industriële stofafzuiging precies?

Er komt minder stof in de stofzuiger van uw machine, omdat de afzuiger het stof scheidt van de lucht en andere materialen. De afzuiging fungeert als een voorgeleider die ervoor zorgt dat de filters van de machine niet belast worden door de hoeveelheid stof. In de cycloon stofafzuiger worden stof en materiaal door centrifugale krachten gescheiden. Waardoor het stof via de onderzijde uitgeworpen wordt.

 

De werkwijze van Mesys

De medewerkers van Mesys gaan te werk volgens een bepaalde werkwijze. Wanneer u besluit dat u gebruikt wilt maken van de diensten van Mesys, komt een van onze systeemanalisten op bezoek bij uw bedrijf. Deze deskundige stelt vast wat de problemen zijn en brengt het technische deel van uw bedrijf in kaart.

 

Advies over de te nemen maatregelen

Aan de hand van deze analyse en het in kaart brengen van het gehele technische proces van uw bedrijf, komt hij met een advies over de maatregelen die genomen moeten worden. Als u de medewerkers van Mesys opdracht tot levering geeft, komt de projectengineer in beeld. Hij verzorgt het verdere proces dat komt kijken bij de aanschaf van een industrieel stofzuigsysteem. Hierdoor kunt u uw milieuvergunning behouden.

Expertkennis op het gebied van industriële lucht

Wij van Mesys leveren alle expertkennis en de benodigde producten op het gebied van industriële lucht, voornamelijk voor bulkgoedverwerkende afdelingen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor hulp bij alle productieprocessen wij gassen, dampen en geuren een grote rol spelen.

Zo bieden wij ook ontgeuringsinstallaties aan. Deze installatie zorgt ervoor dat u de overeengekomen grenswaarden van geuremissies niet overschrijdt. Wij hebben kennis van alle 100 bestaande ontgeurende technieken.

 

Vrijgekomen stoffen tijdens het productieproces

Dit is voornamelijk het geval bij bedrijven die werken met materialen zoals zand, klei, tabak, glaswol en nog meer materialen waarbij stoffen vrijkomen tijdens het productieproces. Wij geven onze opdrachtgevers de garantie dat de luchtkwaliteit op de werkplek aan alle eisen en regels voldoet.

 

Neem nu contact op voor advies

Heeft u interesse in de diensten die wij aanbieden, zoals afzuiging van chemische dampen? Wij horen graag van u als u een afspraak wilt maken of meer informatie wenst over industriële afzuiging. U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen door te bellen naar +31 316 248744 of een e-mail te sturen naar info@mesys.nl. Op de website kunt u ook een contactformulier vinden dat u altijd kunt invullen. U hoort dan snel van ons!