Laat uw nieuwe stofafzuiging verzorgen door Mesys

Werkt u in de bulk- of stortgoed verwerkende industrie en bent u op zoek naar een manier waarop uw machines langer mee gaan? Dan is een industriële afzuiging van Mesys een geschikte oplossing binnen uw bedrijf. Deze afzuiging zorgt er niet alleen voor dat stof snel en goed wordt afgezogen, maar zorgt er ook nog eens voor dat uw machines langer mee gaan. Het is immers belangrijk dat afgesproken randwaarden in uw milieuvergunning niet worden overschreden. Natuurlijk voorkomt dit boetes maar zorgt een industriële afzuiging er ook voor dat uw personeel veilig kan blijven werken. Wilt u meer weten over wat onze professionele medewerkers van Mesys voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord over de diensten en producten die wij u aanbieden.

Industriële stofafzuiging van Mesys

De industriële stofafzuiging van Mesys komt goed van pas als u werkt met machines die stof en lucht van elkaar scheiden. Misschien werkt u wel met tabak, glaswol, afval, kunststof of een ander materiaal waarbij er tijdens het productieproces veel stof vrij komt. Doordat deze afzuiger het stof alvast van de lucht en andere materialen scheidt, komt er minder stof in de stofzuiger van de machine. Hierdoor wordt de levensduur van de machine verlengt. De afzuiging fungeert als een voorgeleider die er voor zorgt dat de filters van de machine niet belast worden door de hoeveelheid stof. Maar hoe werkt dit precies? In de cycloon stofafzuiger worden stof en materiaal door centrifugale krachten gescheiden, waardoor het stof via de onderzijde uitgeworpen wordt. Omdat onze medewerkers al jarenlang werken in deze branche en veel ervaring op hebben gedaan, kunnen zij u perfect van dienst zijn! Zij werken immers al jaren aan het ontwerpen, bouwen en installeren van industriële installaties. Voor maatwerk bent u bij ons bedrijf aan het juiste adres. Ook kunnen onze experts uw bestaande systeem controleren en er een professioneel oordeel over vellen. Verder kunnen zij een of meerdere malen per jaar langskomen om een inspectie uit te voeren.

Over ons professionele en deskundige bedrijf

Mesys is een specialist in ontstoffings- en filtertechniek. Door ons in te zetten voor het produceren van een gehele industriële stofafzuiging die aan alle regelgeving en wetgeving voldoet, kunnen wij u garanties doen voor emissies naar buiten en binnen het gebouw. Er moet immers aan strenge regels voldaan kunnen worden om de gezondheid van uw medewerkers te kunnen garanderen. Nu, maar ook in de toekomst. Ook voor pneumatisch transport en het scheiden van stoffen met behulp van lucht met behulp van verschillende producten kunt u bij ons terecht.

Bij onze medewerkers kunt u terecht voor:

  • Luchttechniek
  • Industriële afzuiging
  • Ontgeuringsinstallatie

 

Neem contact met ons op

Bent u overtuigd van wat de industriële stofafzuiging van Mesys kan betekenen voor de levensduur van de machines en de gezondheid van uw medewerker? Of heeft u nog een vraag, bijvoorbeeld over onze werkwijze? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag dus neem direct contact met ons op. Contact opnemen doet u door te mailen naar info@mesys.nl of te bellen naar +31 316 248744. Op de contactpagina vindt u bovendien een formulier dat u kunt invullen. U hoort snel van ons!