Nieuwe industriële stofafzuiging van Mesys

Werkt u in de bulk- of stortgoed verwerkende industrie en bent u op zoek naar een manier waarop uw machines langer mee gaan? Dan is een industriële afzuiging van Mesys een geschikte oplossing binnen uw bedrijf. Deze afzuiging zorgt er niet alleen voor dat stof snel en goed wordt afgezogen, maar zorgt er ook nog eens voor dat uw machines langer mee gaan.

Het is immers belangrijk dat afgesproken randwaarden in uw milieuvergunning niet worden overschreden. Natuurlijk voorkomt dit boetes maar zorgt een industriële afzuiging er ook voor dat uw personeel veilig kan blijven werken.

Laat de stofafzuiging verzorgen door Mesys

  • 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar
  • Producten van hoge kwaliteit
  • Professionele specialisten met jarenlange ervaring
  • Tweedehands en/of gebruikte stoffilters, droogfilters en ventilatoren

Wilt u meer weten over wat onze professionele medewerkers van Mesys voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord over de diensten en producten die wij u aanbieden.

Stof en lucht van elkaar scheiden

De industriële stofafzuiging van Mesys komt goed van pas als u werkt met machines die stof en lucht van elkaar scheiden. Misschien werkt u wel met tabak, glaswol, afval, kunststof of een ander materiaal waarbij er tijdens het productieproces veel stof vrij komt.

Doordat deze afzuiger het stof alvast van de lucht en andere materialen scheidt, komt er minder stof in de stofzuiger van de machine. Hierdoor wordt de levensduur van de machine verlengt. De afzuiging fungeert als een voorgeleider die er voor zorgt dat de filters van de machine niet belast worden door de hoeveelheid stof.

Ontwerpen, bouwen en installeren van afzuigsystemen

Maar hoe werkt dit precies? In de cycloon stofafzuiger worden stof en materiaal door centrifugale krachten gescheiden, waardoor het stof via de onderzijde uitgeworpen wordt. Omdat onze medewerkers al jarenlang werken in deze branche en veel ervaring op hebben gedaan, kunnen zij u perfect van dienst zijn! Zij werken immers al jaren aan het ontwerpen, bouwen en installeren van industriële installaties.

Schone lucht op de werkvloer met een natwasser en gaswasser

Een natwasser en gaswasser zijn machines die zorgen voor een schonere lucht. Verontreinigde stoffen worden uit de lucht gehaald en geneutraliseerd in de chemische-, metaal- en voedingsmiddelenindustrie. Bij een natwasser machine worden stofdeeltjes aan het water gebonden en door middel van centrifugale kracht van de lucht gescheiden. Een gaswasser werkt ongeveer hetzelfde met absorptie.

Uw bestaande systeem controleren en oordelen

Voor maatwerk bent u bij ons bedrijf aan het juiste adres. Ook kunnen onze experts uw bestaande systeem controleren en er een professioneel oordeel over vellen. Verder kunnen zij een of meerdere malen per jaar langskomen om een inspectie uit te voeren.

Testopstelling met droogfilter en/of stoffilter

Een testopstelling met cycloon en/of cycloonfilter opzetten. Dat doen onze professionele specialisten. Zodoende testen we de droogfilter en de stoffilter. U bent daardoor verzekerd van de beste kwaliteit en hoogste veiligheid. Immers: schone lucht is ons handelsmerk.

Produceren van een gehele industriële stofafzuiging

Mesys is een specialist in ontstoffings- en filtertechniek. Door ons in te zetten voor het produceren van een gehele industriële stofafzuiging die aan alle regelgeving en wetgeving voldoet, kunnen wij u garanties doen voor emissies naar buiten en binnen het gebouw. Er moet immers aan strenge regels voldaan kunnen worden om de gezondheid van uw medewerkers te kunnen garanderen. Nu, maar ook in de toekomst.

Ook voor pneumatisch transport en het scheiden van stoffen met lucht en met behulp van verschillende producten kunt u bij ons terecht.

Bij onze medewerkers kunt u terecht voor:

  • Luchttechniek
  • Industriële afzuiging
  • Ontgeuringsinstallatie

Neem contact met ons op

Bent u overtuigd van wat de industriële stofafzuiging van Mesys kan betekenen voor de levensduur van de machines en de gezondheid van uw medewerker? Of heeft u nog een vraag, bijvoorbeeld over onze werkwijze? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag dus neem direct contact met ons op.

Contact opnemen doet u door te mailen naar info@mesys.nl of te bellen naar 0316-248744. Op de contactpagina vindt u bovendien een formulier dat u kunt invullen. U hoort snel van ons!

Welke producten levert Mesys?

Mesys levert complete systemen waarmee lucht gereinigd kan worden en stoffen in de lucht gescheiden kunnen worden. Doordat we ontwerpen op maat kunnen maken kunnen we voor alle problemen een oplossing vinden. Verder leveren wij ook: dry filters, wet washers, bio bed filters, pipes, cyclones, exhaust hoods en specials.

Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Voor welke diensten kan ik bij Mesys terecht?

Mesys ontwerpt, levert en installeert systemen op maat waarmee lucht gereinigd kan worden en stoffen in de lucht gescheiden kunnen worden. Daarbij geven wij een grenswaarde garantie, waarvoor we bij de oplevering garantiemetingen uitvoeren.

Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Kan ik een ontwerp op maat laten maken?

Mesys levert complete installaties voor luchtreiniging aan, die op maat ontworpen zijn. We zijn niet aan technieken gebonden, waardoor we voor ieder probleem een oplossing kunnen vinden. Doordat we veel kennis over luchttransport en luchtreiniging hebben, zijn we al vele bedrijven met oplossingen op maat van dienst geweest.

Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Wat heb ik aan jullie systemen?

Onze luchtreiniging systemen zorgen ervoor dat de emissie van verontreinigende stoffen die bij de productie vrijkomen geneutraliseerd worden. Hierdoor kan een schone en goede luchtkwaliteit gegarandeerd worden. Daarnaast zorgen onze systemen dat er minder stof achterblijft in uw systemen, waardoor deze langer mee gaan.

Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.