De beste kwaliteit droogfilter

Uw droogfilter op maat gemaakt

Bent u op zoek naar een droogfilter? Deze kan u helpen met het verbeteren van de werkomstandigheden en het is belangrijk dat u hier niet op bespaart. Bij Mesys bouwen wij voor u een compleet droogfilter op maat. Daarbij maken wij gebruik van uitstekend en hoogwaardig materiaal maar ook de modernste technieken.

Optimale luchtkwaliteit garanderen

Om te zorgen dat wij u een optimale luchtkwaliteit kunnen garanderen ontwerpt, bouwt en installeert Mesys uw droogfilter zelf. Ook verzorgen wij één of meerdere malen per jaar inspecties om te zorgen dat alles zo goed mogelijk functioneert. Hierdoor kunnen wij dan ook garanties geven over de emissies naar buiten en binnen het gebouw.

Ontstoffings- en filtertechniek

Mesys werkt met hoger opgeleid personeel die een gedegen interne opleiding hebben gehad. Deze experts helpen u graag met het ontwerpen en bouwen van een droogfilter, maar kunnen ook bestaande systemen inspecteren en een professioneel oordeel geven.

Wij helpen u meteen

Neem nu contact op met Mesys door het contactformulier op de website te gebruiken. U kunt ons altijd bereiken wanneer u een mail stuurt naar info@mesys.nl. Aarzel ook vooral niet om te bellen met +31 316 248744 als u dat liever doet.