Heeft u vragen? Bel +31 316 248744 of mail uw vraag

De beste kwaliteit droogfilter

Uw droogfilter op maat gemaakt

Bent u op zoek naar een droogfilter? Deze kan u helpen met het verbeteren van de werkomstandigheden en het is belangrijk dat u hier niet op bespaart. Bij Mesys bouwen wij voor u een compleet droogfilter op maat. Daarbij maken wij gebruik van uitstekend en hoogwaardig materiaal maar ook de modernste technieken.

Droogfilter van Mesys

Waarom kiezen voor Mesys? De voordelen op een rij:

  • 24/7 bereikbaar
  • Diensten van hoge kwaliteit
  • Goed opgeleid personeel
  • Jarenlange ervaring
  • Specialist in ontstoffings- en filtertechniek
mesys

Optimale luchtkwaliteit garanderen

Om te zorgen dat wij u een optimale luchtkwaliteit kunnen garanderen ontwerpt, bouwt en installeert Mesys uw droogfilter zelf. Ook verzorgen wij één of meerdere malen per jaar inspecties om te zorgen dat alles zo goed mogelijk functioneert. Hierdoor kunnen wij dan ook garanties geven over de emissies naar buiten en binnen het gebouw.

Ontstoffings- en filtertechniek

Mesys werkt met hoger opgeleid personeel die een gedegen interne opleiding hebben gehad. Deze experts helpen u graag met het ontwerpen en bouwen van een droogfilter, maar kunnen ook bestaande systemen inspecteren en een professioneel oordeel geven.

Wij helpen u meteen

Neem nu contact op met Mesys door het contactformulier op de website te gebruiken. U kunt ons altijd bereiken wanneer u een mail stuurt naar info@mesys.nl. Aarzel ook vooral niet om te bellen met +31 316 248744 als u dat liever doet.

Welke producten levert Mesys?

Mesys levert complete systemen waarmee lucht gereinigd kan worden en stoffen in de lucht gescheiden kunnen worden. Doordat we ontwerpen op maat kunnen maken kunnen we voor alle problemen een oplossing vinden. Verder leveren wij ook: dry filters, wet washers, bio bed filters, pipes, cyclones, exhaust hoods en specials.

Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Voor welke diensten kan ik bij Mesys terecht?

Mesys ontwerpt, levert en installeert systemen op maat waarmee lucht gereinigd kan worden en stoffen in de lucht gescheiden kunnen worden. Daarbij geven wij een grenswaarde garantie, waarvoor we bij de oplevering garantiemetingen uitvoeren.

Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Kan ik een ontwerp op maat laten maken voor luchtreiniging?

Mesys levert complete installaties voor luchtreiniging aan, die op maat ontworpen zijn. We zijn niet aan technieken gebonden, waardoor we voor ieder probleem een oplossing kunnen vinden. Doordat we veel kennis over luchttransport en luchtreiniging hebben, zijn we al vele bedrijven met oplossingen op maat van dienst geweest.

Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Wat doet een luchtreiniging systeem?

Onze luchtreiniging systemen zorgen ervoor dat de emissie van verontreinigende stoffen die bij de productie vrijkomen geneutraliseerd worden. Hierdoor kan een schone en goede luchtkwaliteit gegarandeerd worden. Daarnaast zorgen onze systemen dat er minder stof achterblijft in uw systemen, waardoor deze langer mee gaan.

Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Call Now Button