Een op maat gemaakt centraal afzuigsysteem

Koop uw centraal afzuigsysteem bij Mesys

Het centraal afzuigsysteem is een belangrijk onderdeel van zo optimaal mogelijke werkomstandigheden. Uw personeel verwacht van u dat zij in goede en veilige omstandigheden kunnen werken. Hierbij is het laaghouden van schadelijke emissies van groot belang. Met een op maat gemaakt centraal afzuigsysteem van Mesys kunt u hier voor zorgen.

Ontwerpen, bouwen en installeren

Mesys zet zijn jarenlange ervaring voor u in om te zorgen dat er een juist centraal afzuigsysteem wordt geïnstalleerd. Hierbij beginnen wij met het ontwerpen, waarbij wij uw wensen en eisen natuurlijk zo goed mogelijk betrekken. Daarna wordt het systeem gebouwd. Hiervoor gebruiken wij duurzame en hoogwaardige materialen. De installatie wordt uitgevoerd door onze gespecialiseerde personeel.

Duurzaam en toekomstbestendig

Aangezien schone lucht ons handelsmerk is komen de specialisten van Mesys indien gewenst éénmalig of meerdere malen per jaar een inspectie uitvoeren. Hierbij wordt gekeken of alles nog naar behoren functioneert en indien nodig zullen zij een offerte voor te vervangen onderdelen opstellen. Hierdoor voldoet u zeker aan vooraf bepaalde grenswaarden.

Aarzel niet

Neem direct contact met ons op als u graag een afspraak wilt maken. U doet dit door te mailen met info@mesys.nl of te bellen naar +31 316 248744. Op de website vindt u bovendien een contactformulier dat u kunt insturen.