Gaswasser ontworpen, gebouwd en geïnstalleerd door Mesys

Een gaswasser is geschikt voor gebruik tijdens industriële processen. Wij zijn Mesys en we ontwerpen, bouwen en installeren dit afzuigsysteem graag voor u. Zodoende wordt de verontreinigende stoffen in een lucht- of afgasstroom geneutraliseerd. Wij weten als specialist op het gebied van ontstoffings- en filtertechniek als geen ander hoe we de luchtkwaliteit optimaal krijgen én houden. 5 dagen per week, dag en nacht, staan we voor u klaar.

Schone lucht is ons handelsmerk

Heeft u interesse in een industrieel afzuigsysteem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Ook als u meer wilt weten over wat we voor u kunnen betekenen kunt u gerust contact opnemen voor meer informatie.

Gaswasser

Een gaswasser is een verplichte installatie in fabrieken. In deze installatie wordt een gasstroom intensief in contact gebracht met een vloeistof. Het doel is om bepaalde gasvormige deeltjes (componenten) uit het gas over te laten gaan naar de vloeistof.

Gaswassing wordt ook wel absorptie genoemd en is een emissiebeperkende techniek. Dankzij deze techniek wordt voorkomen dat dampen in de atmosfeer komen die slecht zijn voor ons en voor het milieu. Klachten over stank zijn verleden tijd.

  • 24/7 bereikbaar
  • Diensten van hoge kwaliteit
  • Goed opgeleid personeel
  • Jarenlange ervaring
  • Specialist in ontstoffings- en filtertechniek

Schone lucht is ons handelsmerk

Schone lucht is ons handelsmerk. Wij doen er dan ook alles aan om optimale luchtkwaliteit in de atmosfeer te garanderen. Zowel voor de kleine producent, als voor de grote. Dit doen we door installaties op maat te verzorgen. Hierbij kunt u denken aan een natwasser, naverbrander en meer industriële afzuigingsystemen. Daarnaast voorzien we u ook graag van een professioneel overdeel over uw huidige systeem. Zodoende werkt het systeem te allen tijde optimaal.

Mesys is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor haar klanten.

Laat een gaswasser bouwen door Mesys

Heeft u interesse in een gaswasser compleet op maat? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door het contactformulier in te vullen, te bellen naar +31 316 248 744 of een e-mail te sturen naar info@mesys.nl. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Samen gaan we voor een optimale luchtkwaliteit én zorgen we ervoor dat de emissie onder de wettelijke norm ligt.

Wilt u meer weten over wat deze installatie kan betekenen voor u als producent? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer.