Gaswasser ontworpen, gebouwd en geïnstalleerd door Mesys

Een gaswasser is geschikt voor gebruik tijdens industriële processen. Wij zijn Mesys en we ontwerpen, bouwen en installeren dit afzuigsysteem graag voor u. Zodoende wordt de verontreinigende stoffen in een lucht- of afgasstroom geneutraliseerd. Wij weten als specialist op het gebied van ontstoffings- en filtertechniek als geen ander hoe we de luchtkwaliteit optimaal krijgen én houden. 5 dagen per week, dag en nacht, staan we voor u klaar.

Schone lucht is ons handelsmerk

Heeft u interesse in een industrieel afzuigsysteem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Ook als u meer wilt weten over wat we voor u kunnen betekenen kunt u gerust contact opnemen voor meer informatie.

Gaswasser

Een gaswasser is een verplichte installatie in fabrieken. In deze installatie wordt een gasstroom intensief in contact gebracht met een vloeistof. Het doel is om bepaalde gasvormige deeltjes (componenten) uit het gas over te laten gaan naar de vloeistof.

Gaswassing wordt ook wel absorptie genoemd en is een emissiebeperkende techniek. Dankzij deze techniek wordt voorkomen dat dampen in de atmosfeer komen die slecht zijn voor ons en voor het milieu. Klachten over stank zijn verleden tijd.

  • 24/7 bereikbaar
  • Diensten van hoge kwaliteit
  • Goed opgeleid personeel
  • Jarenlange ervaring
  • Specialist in ontstoffings- en filtertechniek

Schone lucht is ons handelsmerk

Schone lucht is ons handelsmerk. Wij doen er dan ook alles aan om optimale luchtkwaliteit in de atmosfeer te garanderen. Zowel voor de kleine producent, als voor de grote. Dit doen we door installaties op maat te verzorgen. Hierbij kunt u denken aan een natwasser, naverbrander en meer industriële afzuigingsystemen. Daarnaast voorzien we u ook graag van een professioneel overdeel over uw huidige systeem. Zodoende werkt het systeem te allen tijde optimaal.

Mesys is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor haar klanten.

Laat een gaswasser bouwen door Mesys

Heeft u interesse in een gaswasser compleet op maat? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door het contactformulier in te vullen, te bellen naar +31 316 248 744 of een e-mail te sturen naar info@mesys.nl. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Samen gaan we voor een optimale luchtkwaliteit én zorgen we ervoor dat de emissie onder de wettelijke norm ligt.

Wilt u meer weten over wat deze installatie kan betekenen voor u als producent? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer.

Welke producten levert Mesys?

Mesys levert complete systemen waarmee lucht gereinigd kan worden en stoffen in de lucht gescheiden kunnen worden. Doordat we ontwerpen op maat kunnen maken kunnen we voor alle problemen een oplossing vinden. Verder leveren wij ook: dry filters, wet washers, bio bed filters, pipes, cyclones, exhaust hoods en specials.

Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Voor welke diensten kan ik bij Mesys terecht?

Mesys ontwerpt, levert en installeert systemen op maat waarmee lucht gereinigd kan worden en stoffen in de lucht gescheiden kunnen worden. Daarbij geven wij een grenswaarde garantie, waarvoor we bij de oplevering garantiemetingen uitvoeren.

Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Kan ik een ontwerp op maat laten maken?

Mesys levert complete installaties voor luchtreiniging aan, die op maat ontworpen zijn. We zijn niet aan technieken gebonden, waardoor we voor ieder probleem een oplossing kunnen vinden. Doordat we veel kennis over luchttransport en luchtreiniging hebben, zijn we al vele bedrijven met oplossingen op maat van dienst geweest.

Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Wat heb ik aan jullie systemen?

Onze luchtreiniging systemen zorgen ervoor dat de emissie van verontreinigende stoffen die bij de productie vrijkomen geneutraliseerd worden. Hierdoor kan een schone en goede luchtkwaliteit gegarandeerd worden. Daarnaast zorgen onze systemen dat er minder stof achterblijft in uw systemen, waardoor deze langer mee gaan.

Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.