Beste kwaliteit dampafzuiging

Werkt u in de industrie? Een juiste dampafzuiging is vaak erg belangrijk voor een bedrijf dat werkt met schadelijke emissies. U wilt uw medewerkers immers beschermen tegen gevaarlijke dampen en stoffen die ze kunnen inademen tijdens hun werk op de werkplaats. Tijdens lassen, snijden en slijpen komen vele stoffen vrij. Het werken in een schone en een veilige omgeving is zeer belangrijk. Om te zorgen dat u kunt voldoen aan de afgesproken grenswaarden kan Mesys u helpen met het ontwikkelen, bouwen en installeren van een dampafzuiging op maat voor uw locatie. Samen gaan we voor een gezonde werkomgeving.

Wilt u meer weten over wat zo’n installatie betekent voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op zodat we u van meer informatie kunnen voorzien en eventuele vragen kunnen beantwoorden. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden die we u bieden.

Schone lucht is ons handelsmerk

Waarom professionele dampafzuiging?

Het laten installeren van de juiste dampafzuiging is van groot belang. Waarom? Bij veel productieprocessen in de industrie komen verschillende dampen vrij die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van u werknemers. Daarnaast zijn ze schadelijk voor het milieu. Deze stoffen verspreiden zich snel over de ruimte. Een professioneel dampafzuiging systeem zorgt er voor dat deze schadelijke dampen direct opgezogen worden en niet ingeademd worden door uw werknemers. De medewerkers van Mesys verzorgen deze professionele afzuiging graag voor u. Dan maakt u het risico dat één van uw medewerkers bloot wordt gesteld aan gevaarlijke dampen zo klein mogelijk. Wij zorgen er graag voor dat uw medewerkers hun werkzaamheden in een veilige werkomgeving kunnen uitvoeren én dat het milieu niet verder vervuild wordt.

Mesys is 24/7 bereikbaar

Geheel nieuw en op maat

De professionals van Mesys staan klaar om te u helpen met het bouwen van een maatwerk systeem. Dit kan zijn voor dampafzuiging, maar wij hebben ook jarenlange ervaring met andere machines. U kunt bij ons onder andere ook terecht voor het reinigen van lucht, pneumatisch transport en het scheiden van stoffen met behulp van lucht. Verder zijn wij gespecialiseerd in bulkgoederen handling. Wij worden natuurlijk niet voor niets de specialist op het gebied van ontstoffings- en filtertechniek genoemd. Bij ons bent u naast voor dampafzuiging ook aan het juiste adres voor:

  • Dry filters
  • Wet washers
  • Bio bed filters
  • Pipes
  • Cyclones
  • Exhaust hoods
  • Specials

Op en top conditie

Door het gebruik van hoogwaardig materiaal en hoger opgeleid personeel zijn de machines die wij opleveren van een uitstekende kwaliteit. Voor dampafzuiging en het reinigen van lucht kan Mesys garanderen dat het onder afgesproken grenswaarden blijft. Hierdoor kunnen uw werknemers werken in een zo optimaal mogelijke omgeving en voldoet u aan alle regelgeving. Samen werken we aan ons doel: schone lucht.

Damp is niet alleen slecht voor de gezondheid, maar ook voor het milieu

Wij staan voor u klaar

Bent u overtuigd van het belang van een professioneel dampafzuiging systeem en wilt u direct de hulp van de professionals inschakelen? Neem gerust contact met ons op zodat we u en uw medewerkers verder kunnen helpen. We doen er alles aan om de luchtkwaliteit op de werkvloer te verbeteren middels afzuiging van gevaarlijke dampen. Deze kunnen wij verbeteren middels installatie van een professioneel dampafzuiging systeem. Met het contactformulier op de website neemt u direct contact met ons op. Wij maken graag een afspraak. Bellen kan ook naar +31 316 248744 of mail naar info@mesys.nl voor het inwinnen van meer informatie.