Voor de beste kwaliteit afzuig installatie

Koop uw afzuig installatie bij Mesys

U bent op zoek naar een afzuig installatie die uw bedrijf kan helpen met het behalen van grenswaarden voor emissies. Mesys is de specialist in ontstoffings- en filtertechniek. Uw afzuig installatie wordt ontworpen, gebouwd en geïnstalleerd door onze expert medewerkers.

Schone lucht is ons handelsmerk

Als u met ons samenwerkt kunnen wij een optimale luchtkwaliteit garanderen. Uw afzuig installatie wordt door ons op maat voor u gebouwd. Hierbij kunt u er op rekenen dat de afgesproken grenswaarden nooit worden overschreden. Dit zorgt voor een veilige werkomgeving en voorkomt boetes.

Expertkennis

Bij Mesys kunt u vertrouwen op jarenlange ervaring en hoger opgeleid personeel. Voor uw afzuig installatie komen zij indien gewenst éénmalig of meermalig bij u langs om de apparatuur te inspecteren. Wij kunnen ook een professioneel oordeel geven over een bestaand systeem, en waar nodig en mogelijk deze geheel op orden brengen. Bovendien zijn wij VCA** gecertificeerd.

Neem direct contact op

Wij helpen u graag dus aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken door te bellen met +31 316 248744 of een e-mail te sturen naar info@mesys.nl. Bovendien vindt u op onze website een contactformulier dat u altijd in kunt sturen.