Stoffilter voor in de industrie

Heeft u een groot industrieel bedrijf en bent u voor op de werkplaats op zoek naar een stoffilter? Dan bent u bij Mesys aan het juiste adres. Mesys is de specialist op het gebied van filter- en ontstoffingstechniek, waardoor de deskundige medewerkers u perfect van dienst kunnen zijn. Wij zorgen graag voor een optimale stoffilter oplossing, waardoor uw medewerkers op een fijnere manier beter en langer kunnen werken. Dat komt de werkomstandigheden voor uw werknemers ten goede.

Wenst u meer informatie over deze filters? Neem gerust contact op met onze deskundige medewerkers zodat we u van meer informatie kunnen voorzien. Ook wanneer u een andere vraag heeft of direct onze hulp wilt inschakelen kunt u gerust contact
met ons opnemen. We helpen u graag verder.

Het gebruik van een stoffilter

Worden er binnen uw bedrijf werkzaamheden verricht waarbij bepaalde stoffen vrijkomen? Hierbij kunt u denken aan fijnstof, rook of andere vernevelde chemische stoffen. Dit stoffilter zorgt voor er voor dat de werkomstandigheden verbeteren. Werkplaatsen zijn namelijk plekken waar veel schadelijke stoffen vrijkomen tijdens het bewerken van materialen. Fijnstof is zeer klein, het is niet waar te nemen met het blote oog. Het inademen van stof kan leiden tot gezondheidsklachten, een filter is dus geen overbodige luxe. Doordat de stofdeeltjes zo klein zijn, kunnen de deeltjes toedringen tot de longblaasjes van uw medewerkers. Dankzij een stoffilter kan het stof niet meer in de lucht terecht komen. De filters bieden bescherming tegen blootstelling met stof.

Schone lucht is ons handelsmerk

Mesys is de ontstoffings- en filtertechniekspecialist voor grote én kleine bedrijven in de industrie. Het is ons doel om te zorgen voor schone lucht. Daarom ontwerpen, bouwen en installeren wij allerlei afzuigsystemen die de werkomstandigheden op de werkplaats verbeteren. Optimale luchtkwaliteit garanderen, dat is het doel van ons werk. Schone lucht is dan ook ons handelsmerk. Alle oplossingen die wij bieden zijn duurzaam en toekomstbestendig. Bent u al in het bezit van een afzuigingsysteem? Wij zorgen er ook graag voor dat deze machine zo optimaal mogelijk werkt, zodat de luchtkwaliteit optimaal blijft. Het is voor ons van groot belang om altijd voor onze klanten klaar te staan. Om deze reden zijn wij 24/7 bereikbaarom u verder te helpen.

Neem gerust contact op

Bent u overtuigd van het nut van een stoffilter op de werkplaats en wilt u er meer over weten? Neem gerust contact
met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden die dit filter uw bedrijfswerkplaats biedt. Dankzij dit filter worden uw medewerkers niet meer blootgesteld aan schadelijke stoffen die niet door de machines opgenomen worden. Voorkomen is immers beter dan genezen. Voorkom dat de fijnstof vrij komt en kies voor een stoffilter van Mesys. Wij zorgen graag voor een optimale luchtkwaliteit binnen uw bedrijf. Wilt u meer weten over wat wij van kunnen betekenen voor de luchtkwaliteit binnen uw bedrijf? Neem gerust contact
met ons op door het contactformulier in te vullen. Dan vertellen we u meer. We helpen u namelijk van harte verder.